MissPublicity

Voor MissPublicity hebben wij een CRM ontwikkeld ter vervanging van een handmatige projectadministratie die voornamelijk in MS Excel werd bijgehouden.

Voor MissPublicity is het belangrijk om een actueel overzicht te hebben van de media en hun doelgroep. Als voor een klant een persbericht wordt uitgezonden dan wordt een nauwkeurige selectie gemaakt van journalisten op basis van hun interesses en de media waar zij voor schrijven. Een programma om dit goed te administreren is niet kant-en-klaar beschikbaar op de markt en daarom heeft MissPublicity gekozen voor een maatwerkoplossing van CNOC.

Voor de bediening van het programma en de inrichting van de menu’s worden zoveel mogelijk de richtlijnen aangehouden die ook gehanteerd worden in Microsoft Office. Hierdoor zijn de schermen en menu’s herkenbaar voor gebruikers en kunnen zij snel hun weg vinden in het programma. Geen weggestopte functionaliteit maar alle duidelijk gepresenteerd.

mp-agenda

Agenda

Op het hoofdscherm wordt automatisch een agenda gevuld met alle relevante data: contracten die aflopen, ToDo-items, belacties, etc. Vanuit de agenda kan direct doorgeklikt worden naar de betreffende gegevens.

 

 

 

 

mp-bedrijf

Bedrijven / contactpersonen

Van bedrijven worden alle, voor MissPublicity, relevante gegevens opgeslagen. Er worden koppelingen gemaakt waar mogelijk, zoals naar voor het bedrijf uitgevoerde projecten, notities en contactpersonen.
Door middel van het toevoegen van tags worden de bedrijven uitgebreid geprofileerd.

 

 

 

 

mp-mediaMedia

Van de media (kranten, tijdschriften, TV-programma’s) wordt bijgehouden wat doelgroep en verschijningsgebied is.
Bij de media wordt bijgehouden wanneer ze zijn verschenen en van welke klanten er content is geplaatst. Door dit bij te houden kunnen de klanten middels een rapport op de hoogte worden gehouden van de resultaten van de PR-activiteiten.

 

mp-rapportRapportage

Het programma is voorzien van een uitgebreide rapportagemodule waarmee gebruikers zelf de gewenste rapportages kunnen samenstellen, of gebruik maken van één van de voor gedefinieerde rapportages.
De rapportages kunnen direct worden geprint of opgeslagen als pdf om per e-mail te worden verzonden.

CNOC

Birger Jansen

Eigenaar, Ontwikkelaar

Telefoon: 015-2629648

Mobiel: 06-24596219

E-mail: birger@cnoc.nl

Bekijk mijn Linkedin