1A Netwerkbeheer

De 1A-server is de perfecte centrale server voor ieder zakelijk bedrijfsnetwerk in het MKB. De 1A-server verbindt al de computers en printers in het netwerk en maakt het delen van bestanden makkelijk en veilig. Hij regelt al het email- en internetverkeer en geeft inzicht in wat er binnen een bedrijf gebeurt. Ook kan het telefoonverkeer via de 1A-server verlopen (middels VOIP)

CNOC is gecertificeerd partner van 1A. Hierdoor sluiten onze applicaties naadloos aan op de mogelijkheden van de 1A server en voorzien wij u van al uw wensen op gebied van applicatie- en serverbeheer.

Gebruikers en groepenGebruikers en groepen Shares (netwerkschijven)Shares (netwerkschijven)
Eenvoudig gebruikers en groepen beheren en alle bijbehorende toegangs-rechten tot alle 1A­-diensten. Een share is een netwerkschijf die u deelt met collega’s. Hier slaat u uw bestanden vei­lig op. Met periodieke virusscan.
Draadloos netwerkDraadloos netwerk Back-upsBack-ups
Inloggen op uw draadloze netwerk met uw 1A-gebruikersnaam en wachtwoord. U hoeft niet langer losse wachtwoorden uit te geven. Back­-ups moeten regelmatig worden ge­maakt, op een veilige omgeving staan en snel kunnen worden aangesproken in geval van een calamiteit of een onbedoelde mu­tatie.
Installatie en onderhoudInstallatie en onderhoud MailserverMailserver
De installatie van uw 1A-­server wordt door ons verzorgd. Wij monitoren deze en zorgen ervoor dat onderhoud en vervanging tijdig plaatsvinden. Mail ontvangen en versturen via de 1A-­ser­ver. Uw e-­mail wordt op de server opgesla­gen en is altijd beschikbaar, ook over internet. Met spamfilter en virusscan.
PrinterbeheerPrinterbeheer ftpFTP
Uw printers beheren gaat ook via de 1A-server. U kunt zelfs standaardprinters toe­wijzen aan computers. Deel eenvoudig grote bestanden met uw klanten of partners, veilig versleuteld en gebruiksvriendelijk.
Automatische updatesAutomatische updates Virtual Private Network (VPN)Virtual Private Network (VPN)
Wij werken voortdurend aan nieuwe updates voor uw 1A-­server. Deze updates worden uitgerold zonder dat u er last van heeft. Met een veilige VPN­-verbinding kunt u, zo­ nodig vanaf de andere kant van de wereld, direct bij uw bestanden. Met een remote desktop­verbinding kunt u zelfs direct op de eigen computer werken.
Firewall 1A-manuals1A-manuals
De 1A-­server bevat een uitgebreide en bewezen firewall die indringers buiten de deur houdt. U heeft de beschikking over een kant en klaar pakket handleidingen voor beheerders en eindgebruikers.
StatusrapportagesStatusrapportages IntranetIntranet
Iedere maand ontvangt u een statusrapportage met grafieken van de afgelopen maand. Deze rapportages kunt u ook downloaden via de ­customerportal My1A. Een besloten website op uw interne netwerk, voor u en uw werknemers. Alle ruimte voor bijvoorbeeld een wiki of een bedrijfsspecifieke webapplicatie.
Monitoring en Remote SupportMonitoring & Remote Support
In een server vinden dagelijks veel verschil­lende processen plaats. Sommige continu, andere op vaste tijden. Ze moeten allemaal correct en volledig worden uitgevoerd. Dit wordt op afstand voor u in de gaten gehou­ den. Indien een verstoring wordt gesignaleerd, komt de servicedesk direct in actie.
CNOC

Dennis ter Beest

Ontwikkelaar

Telefoon: 015-2629648

E-mail: dennis@cnoc.nl

Bekijk mijn Linkedin