Administratieve software op maat

Maatwerk software die aansluit bij de bedrijfsprocessen van onze klanten. Voor administratieve taken, het beheer van contactgegevens en de communicatie naar de buitenwereld. Hierdoor kan de hele bedrijfscyclus begeleid worden vanuit een snel en gebruiksvriendelijk systeem.

Wij ontwikkelen software vanuit de visie dat ieder ICT-vraagstuk uniek is en dus ook om een unieke oplossing vraagt. Bedrijfssoftware moet zich aanpassen aan de omgeving waarin het gebruikt wordt, in plaats van andersom.

Inventarisatie

Bij nieuwe klanten komen we eerst langs voor een inventarisatie van wat er nodig is. We denken mee, vertellen wat er mogelijk is en geven advies over mogelijke aanpassingen om het werk van de klant te stroomlijnen. Op basis van dit gesprek maken we een voorstel dat de basis vormt voor de nieuwe software.

Nadat het voorstel geaccepteerd is volgt een uitgebreidere inventarisatie waarbij ook de uiteindelijke gebruikers van het systeem betrokken worden.

Ontwikkeling

Tijdens de ontwikkeling van de software houden we veel contact met de opdrachtgever en geven tussentijdse demonstraties. Op die manier is het mogelijk om tijdig bij te sturen als de software nog niet perfect op onze klant aansluit. Bij grotere projecten kan het zijn dat een deel van de software al in gebruik genomen wordt, terwijl de rest nog verder ontwikkeld wordt.

Onderhoud en support

Na de oplevering zorgt CNOC voor het onderhoud en de support. We zijn beschikbaar voor vragen en zorgen ervoor dat de software meegroeit met de veranderingen bij onze klanten.

CNOC

Birger Jansen

Eigenaar, Ontwikkelaar

Telefoon: 015-2629648

Mobiel: 06-24596219

E-mail: birger@cnoc.nl

Bekijk mijn Linkedin
CNOC

Rik Pronk

Ontwikkelaar

Telefoon: 015-2629648

E-mail: rik@cnoc.nl

Bekijk mijn Linkedin