Softwareontwikkeling

Van sales-portal tot backoffice automatisering: wij ontwikkelen samen met u maatwerksoftware voor alle aspecten van uw bedrijf.

Wij ontwikkelen software vanuit de visie dat ieder ICT-vraagstuk uniek is en dus ook om een unieke oplossing vraagt. Bedrijfssoftware moet zich aanpassen aan de omgeving waarin het gebruikt wordt, in plaats van andersom. Met veel plezier werken wij onder andere aan:

Offertesystemen

Het is belangrijk om snel aan een offerteaanvraag te voldoen. Als uw offerteproces speciale berekeningen bevat en u per klant afwijkende prijsafspraken wilt kunnen maken dan kan goede software u daar bij helpen. Voor bedrijven in diverse branches hebben wij offertesystemen ontwikkeld. Na invoer van de ordergegevens krijgt de klant een keurige bevestiging per e-mail waarin alle opties en afspraken overzichtelijk worden getoond. Vanzelfsprekend is het offertesysteem gekoppeld aan het ordersysteem zodat er niet dubbel ingevoerd hoeft te worden.

Recruitment CRM

Voor diverse recruitmentbureaus ontwikkelen en beheren wij de software om de specifieke recruitmentprocessen te beheren: door uitgebreide branche-specifieke profilering van de kandidaten kan snel de juiste match gemaakt worden met een openstaande vacature. Door integratie met ons DocBase documentmanagementsysteem zijn CV’s en profielen altijd voor alle medewerkers opvraagbaar en doorzoekbaar.

Orderverwerking

Voor het verwerken van specifieke orderprocessen maken wij software op maat. Door het proces van uw bedrijf als uitgangspunt te nemen komen wij tot een programma dat perfect aansluit bij uw manier van werken in plaats van dat u uw manier van werken moet aanpassen. Minder (dubbele) invoer, minder fouten, hogere kwaliteit!

CNOC

Dennis ter Beest

Ontwikkelaar

Telefoon: 015-2629648

E-mail: dennis@cnoc.nl

Bekijk mijn Linkedin