Diensten

Bij CNOC maken we bedrijfssoftware op maat. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor het ontwikkelen en beheren van administratieve softwareprogramma's in de breedste zin van het woord. Dat kan een simpele applicatie voor intern gebruik zijn of een uitgebreide totaaloplossing die het complete businessprocess ondersteunt. Van het verwerken van binnenkomende prospects tot het versturen van de facturen.

Optimale mix van standaard en maatwerk

De software wordt ontwikkeld op basis van een aantal standaard blokken die we in de loop der jaren hebben ontwikkeld op ons eigen platform en die we aanvullen met maatwerk. Dat laatste blijft beperkt tot de functionaliteit waarmee onze klanten zich willen onderscheiden van de concurrentie. Door deze aanpak kunnen we  onze klanten snel en efficiënt van dienst zijn.

We leveren een passende integrale oplossing

Bedrijven die naar ons toe komen gebruiken vaak een mix van verschillende applicaties. Soms met standaard ERP, CRM of DMS applicaties, soms zelf gemaakt met Excel of Microsoft Access. CNOC brengt deze bedrijven een stap verder in hun groei door een efficiënte totaaloplossing te bieden die helemaal aansluit op hun specifieke bedrijfsproces

Interesse?

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op of schrijf je in voor onze blogs, waarin we meer vertellen over onze werkwijze en de projecten die we zoal doen.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang eens per maand een overzicht van de laatste artikelen.