Over ons

Al sinds 2000 maakt CNOC software voor klanten die verder willen kijken dan een standaard oplossing. Het bedrijf is opgericht door Birger en Joost die elkaar leerden kennen tijdens hun studie aan de Technische Universiteit Delft. De twee vonden elkaar in hun passie voor het ontwerpen en bouwen van software. Ze besloten het avontuur aan te gaan en met succes! CNOC is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met een brede klantenkring. Het geheim? Veel enthousiasme, open communicatie en lekker hard werken!

Kantoor
Onze ambitie is niet om de grootste, de snelste of de meest innovatieve te zijn. Wij willen onze klanten helpen hun dromen waar te maken met goede software en het beste uit onszelf halen. Daar zetten we ons 100% voor in.

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom zoeken we altijd samen met onze klanten naar de beste oplossing en denken we graag proactief mee over ontwikkelingen die hen verder kunnen helpen.
Over de afgelopen 15 jaar hebben wij applicaties ontwikkeld en beheerd voor meer dan 75 klanten in diverse branches waaronder banken, telecomproviders, universiteiten en het MKB. Met die ervaring kunnen we snel bedrijfsprocessen doorgronden en tot de kern komen. Wat heeft je bedrijf echt nodig? Hoe kan de software je het beste ondersteunen zodat je verder kunt groeien? Dit soort vragen houden ons bezig!