3 redenen waarom wij het Jazz Festival Delft sponsoren

Afgelopen weekend stond Delft weer in het teken van het jaarlijkse jazzfestival. Dat maakt altijd een hoop los bij CNOC. We zijn niet alleen al jarenlang sponsor van het festival, maar ook grote fans. Dat is niet omdat we zoveel van jazzmuziek houden. Integendeel! Maar het festival heeft nu eenmaal een speciale plek in ons hart. Daar heeft een aantal redenen:

1. Golden memories

Het festival brengt allerlei herinneringen bij ons naar boven aan onze studententijd. Vervelende hospita’s, vrolijke stapavonden en het begin van CNOC. Birger was de eerste die de schoolbanken verliet en in Delft terechtkwam. Joost volgde een jaar later. De twee werden allebei lid van Virgiel (de Katholieke Studentenverening Sanctus Virgilius) en meldden zich aan om de Computer Netwerk Onderhouds Commissie (CNOC) te versterken. Daar werd het idee voor een eigen bedrijf geboren en voilá. De rest is historie…

2. Birger heeft een hobby!

Leven is meer dan werken alleen. Daarom heeft Birger een hobby en dat is beeld- en geluidstechniek. Hij heeft er in zijn vrije tijd verschillende cursussen voor gevolgd en is sinds jaar en dag vrijwilliger bij het jazz festival van Delft. Daarbij heeft hij ook een belangrijke coördinerende functie. Al maanden van tevoren is hij in de weer met draaiboeken, planningen en kabeltjes. In de weken voor het festival verandert het CNOC kantoor geleidelijk aan in een opslagplaats vol posters, doeken en apparatuur. Omdat we midden in het centrum zitten, is ons kantoor nu eenmaal een perfecte uitvalsbasis voor het festival! Al dat harde werken gaat Birger niet in de kouwe kleren zitten. In de week rondom het festival neemt hij altijd vakantie op. Eerst om de boel op te bouwen, dan om alles weer af te breken en bij te komen. Gisteren was hij weer terug op kantoor. Nog steeds een beetje wit bij zijn neus, maar wel met een tevreden glimlach.

3. De gezelligheid van Delft

Het oude centrum, het straatje van Vermeer, rondvaartboten en Delfts Blauw… Delft is een prachtige stad voor toeristen. Het is ook een hele levendige en gezellige studentenstad. Je struikelt er over de studentenhuizen, leuke kroegjes en eettentjes. Bij jonge gezinnen zijn vooral de oude wijken rondom de binnenstad in trek. Kortom: Delft heeft altijd wel wat te bieden. Iedereen bij CNOC heeft gestudeerd in Delft en we zijn er allemaal verknocht aan geraakt. Het is een relatief klein stadje, maar heeft een hele open en gastvrije sfeer. Daar dragen we als CNOC graag een steentje aan bij. Een laatste goede reden om het jazzfestival te sponsoren!

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang eens per maand een overzicht van de laatste artikelen.