Alle goede voornemens van 2017 gehaald!

Het is alweer half januari geweest, maar toch willen we nog even stilstaan bij het afgelopen jaar. 2017 zal de boeken ingaan als een mooi jaar voor CNOC. Een jaar zonder gedoe, brand of andere rampen. Maar wat dan wel?

Een goed begin...

Vorig jaar om deze tijd zater we er bij CNOC heel anders bij dan nu. De brand die in oktober 2016 in het pand boven ons uitbrak, had zijn sporen achtergelaten: geblakerde wanden, waterschade en een vieze brandlucht. Inmiddels is het CNOC kantoor weer helemaal spik en span. De vloeren zijn vervangen, de wanden zitten goed in de verf en ook het oude meubilair is vernieuwd. Daarmee hebben we weer een veilige uitvalsbasis van waaruit we kunnen werken aan ons ultieme doel: dé maatwerkleverancier van de regio Delft worden.

De successen van 2017

In het afgelopen hebben we grote stappen in de goede richting gezet. Al onze plannen die we hadden voor 2017, hebben we gerealiseerd. En het waren er nogal wat: • Het professionaliseren van de bedrijfsvoering • Het maken van betere planningen • Het realiseren van het nieuwe platform • Uitbreiding van het team • Betere communicatie met onze klanten en achterban Ook de projecten liepen goed. Dankzij onze nieuwe scrum werkwijze, hebben we meer grip op de planning en de werkzaamheden. Ook het vernieuwde platform helpt ons enorm om op tijd te kunnen leveren.

Onze goede voornemens voor 2018

Van studentenbedrijfje zijn we uitgegroeid tot een goedlopend, professioneel bedrijf en het einde is nog niet in zicht. Ook voor komend jaar staat er weer het nodige op het programma: Allereerst willen we onze klanten zo snel mogelijk overzetten op het nieuwe platform. Hiervoor hebben we extra capaciteit nodig, dus gaan we opnieuw uitbreiden. Het plan is dit kwartaal al een nieuwe medewerker aan te nemen. Een ander aandachtspunt wordt het professionaliseren van de support. Het doel is om de beheertaken beter in te plannen en meldingen sneller af te handelen. Tenslotte willen we in 2018 vooral doorgaan op de ingeslagen weg en de vruchten plukken van wat we hebben neergezet. Ook gaan we zeker door met bloggen. Nu we eenmaal het ritme te pakken hebben, moet het ook in het nieuwe jaar lukken om regelmatig van ons te laten horen.

Last but not least

We gaan er samen weer een topjaar van maken en wensen jou natuurlijk hetzelfde toe: Happy New Year!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang eens per maand een overzicht van de laatste artikelen.