Blij met onze eerste whitepaper!

CNOC heeft een whitepaper gemaakt over de keuze tussen een maatwerksoftware of een standaardpakket. Waar moet je allemaal rekening mee houden?

Blij met onze eerste whitepaper!

Bij CNOC helpen we iedereen zo goed mogelijk. Wij maken software op maat, maar dat betekent niet dat we iedereen maar adviseren om eigen maatwerk te laten ontwikkelen. Als er een pakket is, dat je processen efficiƫnter of goedkoper ondersteunt dan is dat natuurlijk prima. Vooral doen! Het is voor ons ook niet zo interessant om functionaliteit na te bouwen. We richten ons liever op nieuwe, innovatieve concepten en processen. Daar ligt onze kracht.

Groot grijs gebied

Toch staan we nog vaak te kijken van alle vooroordelen die er leven over pakketten vs. maatwerk. Veel mensen denken nog steeds dat standaard software per definitie goedkoop is en dat maatwerk onbetaalbaar is. Of dat je met een pakket maar heel weinig bewegingsvrijheid hebt, terwijl met maatwerk alles mogelijk is. Zo zwart /wit ligt het echter allang niet meer. Met de huidige tools en platforms, zijn de twee werelden sterk naar elkaar toe gegroeid. Dat maakt de keuze er niet makkelijker op.

Het complete verhaal

Vaak komen we in contact met bedrijven die voor de keuze staan: wel of geen maatwerk. Wij vinden het belangrijk om hen goed voor te lichten zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken. Daarom hebben we onze kennis nu ook gebundeld in een compleet, eerlijk en genuanceerd verhaal.

Lezen?

Je kunt onze whitepaper hier downloaden. Doe er je voordeel mee. We zijn benieuwd wat je ervan vindt.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang eens per maand een overzicht van de laatste artikelen.