CNOC te zien op RTL Z. Allemaal kijken!

Heb je altijd al eens willen zien hoe het eraan toegaat bij CNOC? Kijk dan op zondag 20 december naar het programma de Barometer op RTL Z. Rond half zes maken we ons televisiedebuut. Zorg dus dat je voldoende popcorn in huis hebt en geniet mee van onze 2 minutes of fame.

Het televisiedebuut van CNOC

CNOC te zien op RTL Z. Allemaal kijken!

Een tijdje terug werden we gebeld of we mee wilden doen met de Barometer, een programma van RTL Z. Daar moesten we niet lang over nadenken want het leek ons een mooie kans om CNOC aan de buitenwereld te presenteren. We zijn nou eenmaal trots op ons bedrijf en vinden het altijd leuk om erover te vertellen. Bovendien is het ook interessant voor onze klanten en partners. Wie wil er nou niet samenwerken met een bedrijf dat bekend is van de televisie?

The making of…

Natuurlijk hadden we ons niet gerealiseerd wat er allemaal komt kijken bij het maken van een film van 2 minuten… Eerst kwam er een strakke planning en een heus script. Toen kwam de filmploeg langs met een complete mobiele studio. Daarna begon het wachten. Hoe zou de film eruit zien?

Helaas konden we vanwege de corona niet allemaal bij de opnames zijn. Alleen Joost, Birger en Rik waren erbij en ook Foeke, een van onze opdrachtgevers die we hadden gevraagd om wat meer over onze samenwerking te vertellen.
Inmiddels hebben we het eindresultaat gezien. Helemaal top!

Uitzendschema

Nieuwsgierig? De Barometer aflevering is de komende maand verschillende keren te zien op RTL-Z:

  • Zondag 20 december om 17.30 uur
  • Dinsdag 22 december om 7.30 uur
  • Woensdag 23 december om 16.30 uur

En op eerste kerstdag

  • Vrijdag 25 december om 10.30 uur

Veel kijkplezier alvast!

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang eens per maand een overzicht van de laatste artikelen.