De kop van 2019 is eraf. Hoe staan we ervoor?

Vorig jaar om deze tijd hadden we de meest geweldige voornemens voor 2018. We wilden op alle fronten groeien: in technische mogelijkheden, capaciteit, professionaliteit... Het was hard werken dit jaar, maar het is gelukt!

Vorig jaar om deze tijd hadden we de meest geweldige voornemens voor 2018. We wilden op alle fronten groeien: in technische mogelijkheden, capaciteit, professionaliteit... Het was hard werken dit jaar, maar het is gelukt!

Terugblikken…

  • De eerste software op ons nieuwe ontwikkelplatform is een feit. Zo’n nieuwe omgeving is altijd spannend, maar vooral heel tof. Tot op de dag van vandaag ontdekken we nieuwe features en mogelijkheden. We krijgen er steeds meer handigheid in om snel en efficiënt de mooiste functionaliteit te ontwikkelen. Inmiddels is de eerste software-nieuwe-stijl succesvol opgeleverd en uitgerold. Klanten blij, wij blij!
  • Met de introductie van een nieuw online systeem, hebben we flinke stappen gezet in het professionaliseren van onze interne processen. We hebben nu meer overzicht in onze werkvoorraad en kunnen beter prioriteren, plannen en monitoren. Ook de communicatie met de klanten is makkelijker geworden. Ze hebben toegang tot een eigen portaal waarmee ze online meldingen of verzoeken kunnen indienen en inzien. Dat scheelt een hoop heen-en-weer bellen en mailen.
  • Dan hadden we in 2018 we nog de nieuwe website, een bezoek aan de Techorama, mooie nieuwe projecten… Het is gewoon weer een heel mooi jaar geweest!

Vooruitkijken…

Het jaar 2019 is goed begonnen. We hebben er een nieuwe medewerker bij: Hermansiyah. Hij is een specialist op het gebied van testen en wil zich daarin ook verder ontwikkelen. Dat komt goed uit, want het optimaliseren van ons interne testproces staat al langere tijd op onze wensenlijst. In 2019 willen we er echt werk van maken om onze testen naar een hoger plan te tillen.

Verder gaan we aan de slag met het overzetten van bestaande software naar het nieuwe platform. Het afgelopen jaar hebben we de eerste grote oplevering van nieuwe software gehad, maar steeds meer klanten ontdekken het platform en willen de overstap maken. Op dit moment lopen er al drie concrete trajecten.

En dan hebben we nog goede voornemens op het gebied van Marketing & Communicatie: elke 2 weken een blog publiceren, de diepte in met bijvoorbeeld een whitepaper en geregeld op pad om oude vrienden te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. We hebben er zin in!

Op naar een fantastisch 2019

We gaan er samen weer een topjaar van maken en wensen jou natuurlijk hetzelfde toe: Happy New Year!

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang eens per maand een overzicht van de laatste artikelen.