De nieuwjaarsblog van 2020

Back to 2019

In onze nieuwjaarsblog van vorig jaar vertelden we dat het jaar goed begonnen was met de komst van Hermansiyah. Zo’n nieuwe medewerker erbij is voor een klein bedrijf als CNOC altijd spannend, maar is allemaal goed uitgepakt. Hermansiyah is een aanwinst voor het team en hoort er helemaal bij. Het lijkt of hij hier al jaren werkt.

De nieuwjaarsblog van 2020

Verder waren we ook afgelopen jaar nog druk met het overzetten van software naar het nieuwe platform. Alle grote klanten zijn inmiddels over. Daarnaast hebben we ook een paar compleet nieuwe applicaties opgeleverd.

CNOC op de bal

Maar het meest gedenkwaardige project van 2019 was toch wel ons zomerproject. We kregen de vraag om een applicatie te ontwikkelen voor een interessant, innovatief concept voor de binnenvaart. De deadline was echter heel krap, eigenlijk gewoon té krap voor de beschikbare capaciteit en doorlooptijd. Toch wilden we ons niet laten kennen. We zijn er gewoon voor gegaan, en dat was leuk…! Met zijn allen achter de bal aan, heel hard rennen op het doel af en hem er ook gewoon inleggen... Van tevoren hadden we het niet gedacht, maar dat soort projecten willen we wel vaker doen.

Druk, druk, druk

Andere hoogtepunten van 2019 waren de leuke borrels, ons bezoek aan de Techorama en het uitstapje naar Cirque du Soleil op het Malieveld in Den Haag. Begin december zijn we er met het hele team en partners naartoe geweest. Een heel spektakel en een mooie afsluiting van het jaar.
 

Natuurlijk zijn er ook dingen die het afgelopen jaar niet zo gingen als we verwacht hadden. Zo hadden we het goede voornemen om elke twee weken een blog te publiceren. In alle drukte is dat er een beetje bij ingeschoten. Volgend jaar beter! In elk geval is het op de valreep van 2019 toch nog gelukt om onze eerste whitepaper uit te brengen. Ook dat kunnen we weer van onze bucketlist halen.

Op naar een fantastisch 2020

Het ziet ernaar uit dat we het ook in 2020 weer druk gaan krijgen. Onze Todo lijst is in elk geval al aardig vol:
 

  • We hebben grootste plannen voor het platform zodat we straks nog sneller en efficiënter nieuwe software kunnen maken.
  • Er zitten een aantal interessante projecten in de pijplijn van klanten die hun applicatie willen uitbreiden.
  • We willen graag meer experimenteren met kortstondige projecten waarbij het hele team betrokken is.
  • De resterende applicaties overzetten op het nieuwe platform.
  • Vaker bloggen, meer kennis delen en nieuwe dingen leren.

Bij CNOC hebben we er zin in. Heb jij nog spannende plannen voor het komend jaar? Laat het ons weten!

Enne… de beste wensen voor 2020

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang eens per maand een overzicht van de laatste artikelen.