In de make-over met het nieuwe CNOC platform

Werkt je systeem nog zoals je destijds voor ogen had? Sluit het nog steeds aan op je bedrijfsprocessen? Zijn er nieuwe technische mogelijkheden die je zou willen benutten? Een regelmatige onderhoudsbeurt van je applicatie raden we van harte aan!

Gun je systeem een stralende toekomst

Hoe goed een systeem ook is opgezet, op een gegeven moment sluipen er kleine oneffenheden en rimpeltjes in. Aanvankelijk kun je ze nog negeren, maar voor je het weet ga je je eraan ergeren en is het tijd voor een facelift. De introductie van het nieuwe CNOC platform is een uitstekend moment om je systeem zo’n flinke opknapbeurt te geven. Je zult versteld staan van het resultaat: een fris en fruitige oplossing waarmee je weer jaren vooruit kunt!

Voor en na: een wereld van verschil

Vorig jaar hebben we bij CNOC ons nieuwe platform geïntroduceerd en inmiddels zijn de eerste klanten overgegaan. Dat is een ingrijpende operatie want zo’n conversie gebeurt nooit één op één. Het datamodel blijft welliswaar intact, maar verder ligt de hele wereld in principe weer open. Zo is het nieuwe systeem volledig hybride, je kan het webbased, maar ook als windows-applicatie gebruiken. Onze klanten maken graag gebruik van alle opties die het vernieuwde platform biedt. Ze hebben altijd wel verbeterpunten die meegenomen moeten worden zoals:

  • Een nieuwe, eigentijdse en intuïtieve look and feel
  • Meer mogelijkheden om zelf zaken te configureren. Zo kun je voortaan zelf bepalen wanneer het systeem mail moet uitsturen en hoe die eruit moet zien.
  • Meerdere klanten hebben de overgang naar het nieuwe platform aangegrepen om hun applicatie te koppelen aan een klantportal.

Mooi oud is niet lelijk!

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je systeem in stijl ouder te laten worden. Daar valt zelfs het nodige voor te zeggen. Een conversie is een ingrijpende operatie en moet wel wat toevoegen. Draait je applicatie nog tot volle tevredenheid op ons oude platform, dan raden we aan alles bij het oude te laten. Hoewel het nieuwe platform meer flexibiliteit en functionele mogelijkheden biedt, voldoet ook het oude nog prima qua performance, veiligheid en stabiliteit. Met de kwaliteit zit het sowieso goed!

Meer weten?

Wil jij weten wat het nieuwe platform voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op. We nemen graag de tijd om er met je over te sparren!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang eens per maand een overzicht van de laatste artikelen.