Komkommertijd? CNOC draait gewoon door!

Iedereen heeft recht op vakantie, ook bij CNOC. Het is altijd even passen en meten wie wanneer gaat, maar dit jaar waren we er echter snel uit. Onze nieuwste aanwinst Rik neemt pas in oktober vakantie op dus dat maakt het een stuk makkelijker voor de rest.

De paden op, de lanen in

Birger was de eerste die op vakantie ging. Hij fietste met zijn kinderen van bijna 2 en 4 in de bakfiets naar een zorgboerderij met camping op het platteland. Een tocht van een paar dagen met af en toe een buitje. De kleintjes hadden het prima naar hun zin! Daarna vertrok Joost. Hij ging eerst een weekje met zijn zus en haar twee kinderen naar een camping in de buurt van het Franse Bergerac. Daarna reisde hij door naar het Spaanse Girona waar hij met zijn vriendin een appartement had. Als laatste was Dennis aan de buurt. Die vierde zijn vakantie in een huisje in het prachtige Drente. Lekker sportief uitwaaien en genieten van de rust in ons mooie Nederland.

Terug op kantoor

Nu iedereen weer uitgerust en vol inspiratie terug thuis is, zijn veel klanten nog op vakantie. Een rustige periode voor CNOC. Er komen maar weinig changes of andere verzoeken binnen. De druk is er dus even af, maar dat betekent niet dat we ons vervelen. Integendeel, we gebruiken de tijd om dingen te doen waar we anders niet aan toe komen: nieuwe dingen uitproberen en verbeteringen aanbrengen in ons interne proces.

Tijd voor techniek

Joost en Dennis onderzoeken bijvoorbeeld hoe we onze release notes (wijzigingen en fixes per versie) automatisch kunnen generen. Een technisch verhaal, maar dat zou ons werk een stuk efficiënter en sneller maken. Bovendien kunnen we daarmee makkelijker (last-minute) changes in nieuwe versies doorvoeren: handig voor onze klanten! Zo zijn er meer optimalisaties waarmee we aan de slag willen. De zomer is een ideale periode om dit soort dingen op te pakken.

Het werk gaat maar door...

Ondertussen zijn Birger en Rik ook nog bezig met de afronding van het Nederland Isoleert project dat eind augustus wordt opgeleverd. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog klanten die deze zomer gewoon doordraaien en onze support nodig hebben. Zoals altijd staan we voor ze klaar!

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang eens per maand een overzicht van de laatste artikelen.